| Universiti Putra Malaysia

PERBINCANGAN KERJASAMA STRATEGIK BERSAMA NATIONAL CENTRE FOR FOOD SAFETY (NCFS), PROGRAM KESELAMATAN DAN KUALITI MAKANAN, KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA

Isnin, 22 April 2024 - Perbincangan Kerjasama Strategik bersama National Centre for Food Safety (NCFS), Program Keselamatan dan Kualiti Makanan, Kementerian Kesihatan Malaysia Perbincangan kerjasama strategik @FSTM_UPM @Food Tech UPM bersama @NCFS di Kementerian Kesihatan Malaysia, Putrajaya. Terima kasih NCFS kerana sudi menjemput kami. Pensyarah terlibat ialah PM Dr Noranizan Mohd Adzahan (@Nora_Adzahan), Dr Rashidah Sukor dan Dr Ismail Fitry Mohammad Rashedi.

Sumber: https://www.facebook.com/61557674826749/posts/122120474996255827/?mibextid=WC7FNe&rdid=NYcg4aNnQMS7sj77

 

SXFUIAP~